Voor Banden

Spikes Bestgrip & Maxigrip. Het gebruik van spikes (of spijkers/studs) in banden wordt steeds meer toegepast voor UTV's op ijs. Een UTV is lichter dan een auto en stabieler dan een motor. Denkt u hierbij aan toepassingen voor de hulpdiensten maar wat dacht u van gebruik bij schaatswedstrijden op natuurijs. Zowel voor ijsmeesters, organisatoren maar ook cameraploegen die live meerijden.

Wij kunnen spike sets in diverse lengten leveren. Het plaatsen van de spikes is snel en eenvoudig te doen met de speciale spike houder. De spikes voor banden worden in sets van 100, 150 of 200 spikes geleverd.

Ook kunnen wij spikes leveren voor autobanden en winterbanden voor de auto. Voor deze spikes kunt u contact opnemen met ons salesteam: [email protected] of bel: 0592-37 27 19.

Welke spikes heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het profieldiepte van de band en of u de spikes wilt gebruiken bij veel of weinig sneeuw of zonder sneeuw (dus bijvoorbeeld op het ijs). Filter hieronder de opties bij 'Selectie verfijnen' om de goede spike te vinden.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Art.nr. 079820
    Spike met geharde kern | Minimaal benodigde profieldiepte: 11.5mm | Speciale spike voor crossmotoren op het ijs Lees Meer
    € 69,90
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Back to Top