Caravan- & vouwwagenbanden

  
     Banden in het magazijn van Middelbos BV. Veel op voorraad dus snel leverbaar! 
              

Middelbos BV. levert banden en complete wielen voor caravans en vouwwagens. Middelbos heeft banden en complete wielen van de beste kwaliteit en uitsluitend A-merken. 


Caravanbanden   Caravan wielen    Vouwwagen banden    
Vouwwagen banden   Stacaravan wielen

 

Banden onder aanhangers controleren is essentieel
Banden onder aanhangers controleren is essentieel - VACO

Met de meivakantie en hogere temperaturen in het vooruitzicht, trekken vele vakantiegangers eropuit met de auto en/of caravan. Extra aandacht voor de banden onder deze recreatievoertuigen is noodzakelijk. Niet alleen voor de verkeersveiligheid, maar ook voor de eigenaren zelf.

Bandenbewustzijn

Een caravan vertegenwoordigt een behoorlijke waarde. Maar ook de waarde van datgene dat wordt vervoert met een trailer -zoals boten en paarden- is aanzienlijk. Onderzoek heeft aangetoond...... <lees verder>

Bandenspecialist

Met caravans en andere aanhangers worden over het algemeen niet zo heel erg veel kilometers gereden. Brinksma: ''Toch is het belangrijk dat je jaarlijks de banden van je caravan goed controleert of dat laat doen door een bandenspecialist voordat je op vakantie gaat.'' <lees verder>

Tips

Voor vakantiegangers die met de caravan of een trailer eropuit trekken heeft VACO nog een aantal handige tips. Klik hier voor tips.
Back to Top