Aantal maten Carlisle Turf Smart aanmerkelijk vergroot

De Turf Smart gazonband is ontworpen voor zowel professioneel heavy duty gebruik, als ook voor het hogere segment gazonmachine toepassingen bij eindgebruikers.

Met een breed aanbod van banden met een gazonwaardig, doelmatig ontworpen loopvlak en puncture resistent (anti-lek) rubbersamenstelling, is Carlisle sinds lange tijd een leidende fabrikant van specialistische gazonbanden.

Het unieke zelflos systeem (Groove Ejection System - G.E.S.), een zeer belangrijke eigenschap, vermindert versmering in de loopvlakgroeven tussen de nokken en geeft daarmee maximale tractiekracht.
Het bandenprofiel is geoptimaliseerd, daarmee is het contactoppervlak waar de band de zode raakt vergroot. Een vergroting van het contact met het oppervlak, verbetert de tractie en de verdeling van het voertuiggewicht. Dit is een belangrijke eigenschap voor maximale graszodebescherming. Om het zogenaamde zijdelingse "krabbenlopen" bij steilere vlakken zoals taluds te verminderen, is een innovatief TURF SMART loopvlak ontwikkeld.

Voor het aanbod Turf Smart banden van Middelbos klikt u hier.  

Profiel Turf Smart gazonband Carlisle Turf Smart

Turf Smart gebruikt Carlisle's uitgestelde slijtage rubbercompound en bandconstructie om de duurzaamheid te geven, die noodzakelijk is voor professionele groenvoorzieners.

Beschikbare maten:
Tabel maten carlisle turf smartCarlisle Turf Smart met John Deere zitmaaier

Back to Top