Merk: Emrald

Emrald is de grootste fabrikant van industriebanden in India en is Indiaas grootste exporteur naar meer dan 70 landen. Middelbos verzorgt sinds een aantal jaren de distributie van Emrald in Nederland. Emrald biedt een uitgebreide reeks aan met Logo Emraldindustriële banden. Het bedrijf produceert onder meer volrubber- en luchtbanden voor heftrucks, skid steers en miniladers.

Het grote pluspunt van het merk Emrald is dat zij kwalitatief opvallend goede banden leveren, voor vriendelijke prijzen. Daarnaast volgt het bedrijf de marktontwikkelingen goed. Als er vanuit de markt vraag ontstaat naar een band voor een specifieke toepassing, dan gaat Emrald daarmee aan de slag.

Middelbos & Emrald


Middelbos is officieel importeur van het merk Emrald en verkoopt heftruckbanden (volrubber), landbouwbanden en industriebanden. Voor ons complete aanbod Emrald banden kunt u hier kijken. Of klik hieronder op de gewenste categorie.

Heftruckbanden (volrubber) van Emrald    Landbouwbanden van Emrald    Industriebanden van Emrald    Binnenbanden van Emrald

    

Back to Top