Bedankt voor uw interesse in onze stand die op GroenTechniek Holland stond. Om de pagina overzichtelijk te houden hebben wij de verschillende jaren gescheiden gehouden. Klikt u op het jaartal waarvan u ons stand wil bekijken.


2017*  -  2015  -  2013

 * 3d tour door de stand aanwezig

 

Algemene informatie over GroenTechniek Holland

GroenTechniek Holland is een tweejaarlijks evenement (grootste van Nederland) voor iedereen die actief is in de (groene) openbare ruimte in Nederland. De bezoeker krijgt op deze beurs een unieke groene totaalbeleving. GroenTechniek Holland is een totaalevenement dat alles biedt voor beheer en onderhoud van alles wat groeit & bloeit in de openbare ruimte. Hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes & provincies, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen, inkopers tuincentra & doe-het-zelf winkelformules, verhuurbedrijven en een ieder die professioneel actief is/wil worden in de groene openbare ruimte is welkom. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders. Naast de nieuwste cirkel- & kooimaaiers, tuin & park trekkers, machines, gereedschap, installaties en onderdelen die getoond worden door fabrikanten, importeurs en dealers, komt de bezoeker ook in contact met aanverwante producten uit de groene sector, informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners. Daarnaast ontmoet de bezoeker branchegenoten op een sfeervolle locatie die door het outdoor-karakter sterk doet denken aan de natuurlijke habitat waarin ze werkzaam zijn.

Met welke producten staat Middelbos in het algemeen op de beurs

Middelbos bv staat met een ruim aanbod van producten op de beurs, van tractorbanden tot landbouwassen. Alles wat u nodig heeft om uw werk in de sector goed te kunnen doen.
Om de producten in onze webshop te bekijken kun je klikken op de gewenste categorie: 

 Tractorbanden - Trekkerbanden - Middelbos BV, bestel online in onze webshop!    Gazonprofiel - Gazonbanden - Bestel online in de webshop van Middelbos BV!  


 Landbouwassen - Bestel online in de webshop van Middelbos BV!  Torsieassen - Bestel online in de webshop van Middelbos BV!


Back to Top