Bedankt voor uw interesse in onze stand die op Groene Sector Hardenberg stond. Om de pagina overzichtelijk te houden hebben wij de verschillende jaren gescheiden gehouden. Klikt u op het jaartal waarvan u ons stand wil bekijken.

 

2019* - 2018* - 2017  -  2016  -  2015

*3d tour door de stand aanwezig

 

Algemene informatie over De Groene Sector

De Groene sector Vakbeurs Hardenberg kan worden gezien als dé vakbeurs in de groene sector, met een sterke positie in de markt. Op dit groene platform kunnen zowel landelijke als regionale ondernemers hun producten en diensten presenteren. Deze beurs is een absolute must voor de professionals in de groene branche. Op deze vakbeurs komen gemiddeld 250 exposanten laten zien wat zij in huis hebben, waaronder ook Middelbos bv. 

In de afgelopen jaren groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet!

Met welke producten staat Middelbos in het algemeen op de beurs

Middelbos bv staat met een ruim aanbod van producten op de beurs, van banden tot spikes. Alles wat u nodig heeft om uw werk in de sector goed te kunnen doen.
Om de producten in onze webshop te bekijken kun je klikken op de gewenste categorie:

Gazonbanden online bestellen in de webshop van Middelbos BV   Torsie-assen online bestellen in de webshop van Middelbos BV   Landbouwassen online bestellen in de webshop van Middelbos BV

Velgen online bestellen in de webshop van Middelbos BV   Spikes online bestellen in de webshop van Middelbos BV

Back to Top