De Turf Smart gazonband is ontworpen voor zowel professioneel heavy duty gebruik,als ook voor het hogere segment gazonmachine toepassingen bij eindgebruikers.

Met een breed aanbod van banden met een gazonwaardig, doelmatig ontworpen loopvlak en puncture resistent (anti-lek) rubbersamenstelling, is Carlisle sinds lange tijd een leidende fabrikant van specialistische gazonbanden.

Het unieke zelflos systeem (Groove Ejection System - G.E.S.), een zeer belangrijke eigenschap, vermindert versmering in de loopvlakgroeven tussen de nokjes en geeft daarmee maximale tractiekracht.
Het bandenprofiel is geoptimaliseerd, daarmee het contactoppervlak waar de band de zode raakt vergrotend. Een vergroting van het oppervlak-oppervlak contact verbetert tractie en verdeling van het voertuiggewicht, een belangrijke eigenschap voor maximale graszodebescherming. Om het zogenaamde zijdelingse "krabbenlopen" bij steilere vlakken zoals taluds te verminderen, is een innovatief TURF SMART loopvlak ontwikkeld.


Turf Smart gebruikt Carlisle's uitgestelde slijtage rubbercompound en bandconstructie om de duurzaamheid te geven, welke noodzakelijk is voor professionele groenvoorzieners.

Beschikbare maten: