Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli 2013

Vlagtwedder Landbouwbeurs

De Vlagtwedder Landbouwbeurs (VLB) is dé vakbeurs van Noord Nederland en is bekend om het zakelijke karakter én gezelligheid. Het beursterrein is ruim 7 hectare groot met zowel binnen als buiten goede mogelijkheden om te laten zien wat men wil laten zien.

Toeleveranciers op agrarisch gebied, landbouw en veehouderij, overige dienstverlening, grondverzet, landbouwmechanisatie en loonwerk presenteren zich tijdens deze drie dagen durende beurs. Het demoteam grondverzet is weer aanwezig, er zijn proefvelden en niet te vergeten de historische landbouwmachines.

Middelbos BV zal er staan met haar Cultor Landbouwbanden en landbouwassen. (Wij zullen u op de beurs enthousiast maken voor Cultor, verkoop via uw vertrouwde bandenservicebedrijf of LMB).

Cultor – een bekend gezicht voor een vriendelijke prijs

Op de Landbouwbeurs in Vlagtwedde (5 t/m 7 juli 2013) zal  Middelbos BV de landbouwbanden lijn van Cultor tonen.

Het is heel goed mogelijk dat velen de bandenprofielen zullen herkennen.
Het merk Cultor vervangt namelijk de merken Semperit, Barum en Uniroyal.

Klik hier voor meer over Cultor landbouwbanden


Ook in 2013 wordt geprobeerd om veetentoonstellingen, keuringen en/of demonstraties op het beursterrein te houden. De beurs richt zich niet alleen op de agrarische ondernemers en onderneemsters, maar op het gehele gezin; tuinontwerp, creativiteit, streekproducten en nog veel meer ...

Klik hier voor meer over de Landbouwbeurs Vlagtwedde 2013

U bent van harte welkom!