Meer informatie Bestgrip en Maxigrip

Waar heeft u de spikes voor nodig?

Spikes voor banden online bestellen in de webshop van Middelbos BV  Spikes voor schoenen online bestellen in de webshop van Middelbos BV  Meer informatie over spikes en downloadcentrum


Heeft u banden met spikes nodig? Middelbos kan het leveren!

Quads/UTV's

De UTV (ook wel ATV of Quad) genoemd wordt steeds meer gebruikt voor specifieke taken. Het relatief lage gewicht met een hoog vermogen maakt de quad erg geschikt voor offroadtoepassingen. Banden met grover profiel zorgen voor goede tractie terwijl 4 wielen het voortuig relatief stabiel houden.

Toepassingen

Het gebruik van spikes in banden wordt steeds meer toegepast voor UTV's op ijs. Een UTV is lichter dan een auto en stabieler dan een motor. Denkt u hierbij aan toepassingen voor de hulpdiensten maar wat dacht u van gebruik bij schaatswedstrijden op natuurijs. Zowel voor ijsmeesters, organisatoren maar ook cameraploegen die live meerijden.


band met spikes vergroting van spikeMontage in banden

Wij kunnen spike sets in diverse lengten leveren. Het plaatsen van de spikes is snel en eenvoudig te doen met de speciale spike houder. De spikes voor banden worden in sets van 100, 150 of 200 spikes geleverd.


montage van spikes voor banden

maxigrip spikes


Niet alleen voor banden

Spikes zijn ook geschikt voor werkschoenen, klompen en laarzen. Wanneer u regelmatig of langdurig op sneeuw of ijs loopt is de extra grip van spikes erg praktisch. Ook worden spikes toegepast in laarzen bij (zee)vissen vanaf strekdammen. 

Spikes voor schoenen en laarzen worden geleverd in een set van 16 of 24 spikes. Als de extra grip van de spikes niet meer nodig is dan zijn de spikes eenvoudig te verwijderen. Ook zijn de spikes herbruikbaar. De HM11 spikes zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor de Dunlop laars Purofort Thermo+. 

 


spikes voor laarzen en schoenen


Filmpje

 

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor spikes mail of bel (0592-372719) ons!

Artikeloverzicht

U kunt de spikes in ons artikeloverzicht terugvinden onder Banden & Wielen > Spikes.

Back to Top