Bedankt voor uw interesse in onze stand op de Transport Compleet Gorinchem. Om de pagina overzichtelijk te houden hebben wij de verschillende jaren gescheiden gehouden. Kies hieronder het jaartal waarvan u onze stand wilt bekijken:


2018  -  2017*  -  2015  -  2014

*3d tour door de stand aanwezig

 

Algemene informatie over Transport Compleet Gorinchem

Deze beurs kan worden gezien als dé vakbeurs voor de complete transportbranche. Deze regionale beurs heeft een grote aantrekkingskracht op zowel exposant als bezoeker, doordat er een groot aantal ondernemers actief in de complete transportbranche aanwezig zal zijn. Deze beurs met een prettige en ongedwongen sfeer, is een unieke gelegenheid voor ondernemers in de transportwereld om hun doelgroep te ontmoeten en te bereiken. Hierdoor zal je op een snelle manier je netwerk kunnen uitbreiden.

Met welke producten staat Middelbos op de beurs

Middelbos bv staat met een ruim aanbod van producten op de beurs, van stootbalken tot kogeldraaikransen. Alles wat u nodig heeft om uw werk in de sector goed te kunnen doen.
Om de producten in onze webshop te bekijken kun je klikken op de gewenste categorie: 

 Onderrijbumpers / stootbalken online bestellen en bekijken in de webshop van Middelbos   Onderbouwbokken online bestellen en bekijken in de webshop van Middelbos   Trailerassen van GFA online bestellen in de webshop van Middelbos BV!

 Vangmuilkoppelingen online bestellen en bekijken in de webshop van Middelbos   Kogeldraaikransen online bekijken en bestellen in de webshop van Middelbos     


Back to Top