Merk: Trelleborg

Logo Trelleborg

Trelleborg is een wereldwijde leverancier van banden en complete wielen voor o.a. landbouw- en bosbouwmachines en heftrucks. Het bedrijf is in staat om oplossingen op maat te leveren en hierdoor waarde toe te voegen voor de klant. Trelleborg focust zich in de kernwaarden op de klant, performance, innovatie en verantwoordelijkheid. Middelbos BV is officieel importeur van het merk.

In juni 2016 maakt Trelleborg bekend de overname van de CSG holding afgerond te hebben. De overname betekent een verdubbeling in de omzet van landbouwbanden, dat de leidinggevende positie van Telleborg versterkt wordt en dat Trelleborg een grotere rol zal spelen in aanvullende nichemarkten. De CSG holding omvat de bedrijven Mitas, Rubena en Savatech.     

Banden van Trelleborg

Het Trelleborg assortiment is onder te verdelen in de volgende catergorieën:

Landbouwbanden (landbouwwerktuigen) van Trelleborg. Online bestellen in de webshop van Trelleborg!    Park-, tuin- en gazonbanden van Trelleborg. Online bestellen in de webshop van Middelbos    Heftruckbanden van Trelleborg, online bestellen bij Middelbos!     

Bosbouwbanden Trelleborg, online bestellen in de webshop van Middelbos!    Grondverzetbanden van Trelleborg. Online bestellen in de webshop van Middelbos!
                                

Back to Top