Vredestein V47

De Vredestein V47, zijaanzicht + profiel. Klik op de band om direct naar ons aanbod banden van de Vredestein V47 te gaan!

Vredestein is een Nederlands kwaliteitsproduct en wordt rechtstreeks door Middelbos bv geïmporteerd. De Vredestein V47 is een trailerband van uitstekende A-kwaliteit. Het profiel van de V47 is met langsgroeven voor optimale waterafvoer en de beproefde constructie is goed bestand tegen piekbelastingen. Door het sterke karkas is deze trailerband bijzonder duurzaam (lange levensduur).

De nieuwe Europese wetgeving schrijft voor, dat de banden onder trailers zonder problemen bestand moeten zijn tegen snelheden tot 130 kilometer per uur. De V47 garandeert dit moeiteloos met behoud van comfort en een lange levensduur.

De V47 is de ideale montage onder kleine trailers waarmee relatief hogere snelheden worden gereden. Af-fabriek gemonteerd onder diverse lichte aanhangers, boottrailers en vouwwagens Ook in hogere PR / Loadindex (draagvermogen) leverbaar. Deze band zit bij Middelbos bv. standaard in het aanhangerbanden programma.

Toepassingen
: voor lichte trailer, boottrailer of vouwwagen. En voor andere snelverkeer (high speed) toepassingen waarbij een trailerband van goede kwaliteit gevraagd wordt. Bijvoorbeeld als aanhangerband, vouwwagenband of als band voor de boottrailer.

 

Welke band heb ik nodig?

Matentabel Vredestein V47
Let op: Bandenmaat 5.00-10 heette vroeger Speedmaster. Tegenwoordig staat er High speed Trailer op de band.

Klik hieronder voor ons aanbod Vredestein V47 banden: 


Complete wielen
(buitenband met velg)         Alleen buitenband                    


Pauze of Play? Klik met de linkermuisknop op de knop "Pause" of "Play".
Linksom of rechtsom draaien? Sleep met de linker muisknop het wiel in de juiste richting. En klik op "Play" om weer te starten.
Sneller of langzamer draaien? Sleep sneller of langzamer met de linker muisknop.
Back to Top