Wat kost een torsie as?

Een vraag die ons vaak gesteld wordt: Wat kost nou een nieuwe torsie-as? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De prijzen van torsie assen zijn erg uiteenlopend.

De prijs van een torsie-as hangt af van de maten, de uitvoering en het merk van de as. Middelbos BV levert assen van het merk Alko, BPW, Nieper en WAP.

U heeft misschien een nieuwe as nodig omdat uw oude as doorgezakt is, of omdat de swingarm krom is. Soms loont het om de as te laten repareren. Middelbos BV is als importeur/groothandel door verschillende as fabrikanten officieel bevoegd om torsie assen te reviseren. Wilt u weten of uw as wellicht gerepareerd kan worden? Neem dan contact met ons op : Bel ons op 0592 - 37 27 19 of mail ons.

Padmaat / Flensmaat van een torsie as meten


Om te weten welke torsie as u nodig heeft, kunt u kijken op het typeplaatje van uw huidige as. Hier staat waarschijnlijk een nummer op van de fabrikant, aan de hand van dit nummer kunnen wij achterhalen welke as u heeft. Is er geen typeplaatje, of is deze onleesbaar, dan kunt u ook de padmaat en de flensmaat van de as opmeten. Hoe dit precies moet leest u hier.

Back to Top